Home   Evenement   Openingsfeest zaterdag 20 april 2019

Openingsfeest zaterdag 20 april 2019

Op zaterdag 20 april om 12.00 uur wordt de speeltuin weer feestelijk geopend door de paashaas!

Hij zal weer een heleboel eieren verstoppen om te zoeken. Vind jij het gouden ei? Dan win je een gezinsabonnement en kun je het hele seizoen komen spelen!

Natuurlijk zijn er ook weer spelletjes waar je leuke prijsjes mee kunt winnen, lekkere hapjes en drankjes en kun je geschminkt worden of een glittertattoo laten zetten. En natuurlijk weer lekker spelen!

We hebben in de winter niet stil gezeten! Er is een hoop gebeurd in de speeltuin. Zo is er mooi bestraat rondom het zwembad en zijn er twee fantastische nieuwe toestellen voor de kleintjes bij gekomen! Een superleuke, gloednieuwe zandbak mét speelhuisje, glijbaan, zitjes en zandtaartjes ‘winkeltje’ en een uitdagend toestel voor peuters en kleuters vanaf ongeveer 1 jaar met een ‘hoge’ en lage glijbaan, torentjes, een kruiptunnel en een muziekpaneel. Dus kom lekker spelen met je ukkepuk!

Tijdens het openingsfeest en op woensdag 17 april om 12.00 uur bij basisschool Tarcisius kun je een gezinsabonnement aanschaffen tegen de voorverkoopprijs van € 19,-. Daarna kost een gezinsabonnement € 21,- voor een heel seizoen spelen met je gezin.

Zorg dat je er bij bent op zaterdag 20 april! Het wordt weer een olifantastisch openingsfeest!

12.00 uur
Paashaas opent de speeltuin & start paaseieren zoeken
Vind het gouden ei en win een gezinsabonnement!

14.00 – 16.00 uur
• Spellen met leuke prijsjes
• Schminken
• Glittertattoos

En verder…
• Een gloednieuwe zandbak en een superleuk toestel voor peuters en kleuters
• Hapjes & drankjes
• En natuurlijk lekker spelen!!